Om mig

Cecilia Biarner

Du förtjänar att må bra. Jag är här för att ge hjälp.

Jag heter Cecilia och tycker om att arbeta med människor. Att få ta del av andras liv och höra människors berättelser är ett privilegium och också väldigt spännande.
Jag är också intresserad och fascinerad av andra dimensioner och andlighet. Jag hade läst Brian Weiss böcker om regression och andra liv och ville bli regressionsterapeut.
Jag började leta efter en lämplig utbildning och hittade SER Akademin i Helsingborg. Det blev så småningom mycket mer än regressionsterapi. Kursen byggdes på med både samtalsterapi och EFB. Du kan läsa mer om utbildningen på www.serterapi.se
Att gå utbildningen till SER terapeut var ett stort och viktigt steg i min personliga utveckling. Jag har själv gått i terapi tidigare, och jag har alltid vetat att jag någon gång skulle vilja ta den där andra rollen; den som terapeut. Utbildningen till SER-terapeut är upplevelsebaserad, vilket innebär att jag hela tiden under utbildningen själv har fått prova på de verktyg och metoder som jag använder till mina klienter.
Sedan jag var liten har jag också haft mediala gåvor och har nu bestämt mig för att som medium ta emot människor för privatsittningar.
Healing är också något som jag brinner för och jag är diplomerad Reiki healer.
Jag har tystnadsplikt och stor respekt för människors integritet. Alla är vi unika och jag vill vara så öppen som möjligt och icke dömande mot de jag möter på min väg.

Kontakta mig

Telefon

073 63 177 29

Email

cecilia@serdinkraft.se

Address

Cecilia Biarner

SER Din Kraft

Nytorp 201

284 91 Perstorp